Battle Of Songs isi prelungeste perioada de inscrieri | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Battle Of Songs isi prelungeste perioada de inscrieri

10

/

oct.

2010

Scris de:

Radu

Categoria:

Noutati


Perioada de inscriere la Battle of Songs se prelungeste pana pe 29 octombrie.

“Intrucat am primit multe cereri de la compozitori care ar dori sa-si inscrie compozitiile la Battle of Songs, dar nu le pot finaliza pana pe 10 octombrie, am decis sa prelungim aceasta perioada pana pe 29 octombrie.” spune un anunt publicat pe site-ul www.BattleOfSongs.com.

Battle of Songs este singurul concurs privat de compozitie din Romania. Lansat in 2007, Battle of Songs a acordat, in cele trei editii, premii in valoare de peste 25.000 euro in bani si multe alte premii in echipamente si instrumente muzicale.

Dupa numai trei editii concursul si-a inscris in palmares nume de succes cum ar fi George Hora (castigator al Marelui Premiu in 2008) sau proiectul Xonia feat. Deepcentral – My Beautiful One, creat pentru concursul din 2009 si devenit unul dintre hit-urile anului 2010.

Anul acesta Battle of Songs beneficiaza de un juriu de marca, reprezentat de cei mai influenti oameni din FM-ul romanesc: Andreea Berghea (Kiss FM), Bogdan Pavlica (RRA), Denis Ciulinaru (National FM), Diana Singer (Radio 2110), George Zafiu (Europa FM), Manuel Dinculescu (Radio 21), Tony Tesiu (Radio ZU). Alaturi de ei, nume importante pentru promovarea muzicii romanesti in mediul online – Cristina “Pyuric” Chipurici (Monden.info) si Tiberiu Crisan (Bestmusic.ro).

Pentru toti compozitorii tineri, Battle of Songs ofera o ocazie unica de a obtine un feedback rapid din partea oamenilor care au dat forma pietei muzicale romanesti de mainstream. In plus, Battle of Songs ofera premii in valoare totala de peste 2500 euro.

Concursul este un proiect al Star Management, una dintre cele mai respectate companii din showbiz-ul romanesc. Star Management este agentia exclusiva de management si impresariat pentru SISTEM si XONIA si este parte a retelei internationala de consultanta in domeniul muzical Musiconsult, cu filiale in numeroase tari ale lumii.
Sursa:Monden.Info