Video: Drei Ros feat Prima Verba & NSYG – Hip-Hop | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Video: Drei Ros feat Prima Verba & NSYG – Hip-Hop

15

/

dec.

2010

Scris de:

Radu

Categoria:

Noutati, Videoclipuri


Noul Videoclip : Drei Ros – “Hip-Hop” (Feat. Prima Verba & NSYG).

Numai la trei saptamani de la lansarea primului single “Boss Up” dupa albumul lui Drei Ros intitulat “2 Lumi 1 Life”, artistul lanseaza un al doilea single intitulat “Hip-Hop”.
Videoclipul ”Boss Up” https://www.youtube.com/watch?v=J2fUGSk8EwQ
Piesa este o colaborare cu trupa Prima Verba si NSYG, videoclipul fiind filmat in trei locatii diferite: Seattle, Valencia si Constanta. Piesa a fost produsa de Kajmir Royale si mixata de M3taphour la Amstaff Studios. De videoclip s-a ocupat Dreea Ros si a fost editat de Klau (Kartel/D.A.V.A. Music).

Odata cu lansarea videoclipului trupa Prima Verba lanseaza albumul de debut “Cu Atitudine” care este valabil la download pe www.prima-verba.com si www.dreiros.com.

1. Ce reprezintă numele tău de scenă? Cum l-ai ales?
Numele de scena vine de la numele meu adevarat Andrei Rosca, doar am taiat niste litere si a ramas Drei Ros.

2. Cât de greu a fost să te adaptezi la stilul de viață din SUA? Ai trăit și tu visul american?
M-am adaptat foarte repede. La inceput comunicam mai mult prin semne si apoi pe parcurs am inceput sa imi dau si eu cu opinia mai des. Oamenii sunt foarte de treaba si sunt obisnuiti cu emigranti. Inca incerc sa traiesc the Americandrim, dar nu ca Puya.

3. Care sunt diferențele pe care le-ai simțit pe propria piele între SUA și România? Vrei să te stabilești definitiv peste Ocean?
Traiesc in State de aproape 11 ani si am crescut in Romania pentru 16. Ma simt ca acasa in amandoua locurile. Nu simt diferentele. Doar ca ai se fac banii si acolo se chestuiesc. In rest e la fel, aceeasi oamenii alte fetze.

4. Ce părere ai despre piața muzicală din România, în special despre cea de hip-hop? Într-un domeniu suprasaturat de artiști, ce aduci nou? Cum vrei să-i cucerești pe ascultătorii de hip-hop din România?
Piata muzicala in romania este una variata. Multi artisti incearca sa se impuna cu ajutorul internetulul. Anul 2010 a fost un an cantitativ muzical dupa parerea mea, dar nu si calitativ. In afara de cateva melodii, nimeni nu s-a impus pe piata interna. Artsisti consacrati parca au obosit sau au inceput sa copieze ce este pe val in State. Eu aduc muzica hip-hop asa cum e ea, nu ce e tare la momentul oportun, dar ce mi se pare ca o sa se vanda. Incerc sa aduc hip-hopul la momentele de glorie cand artisti faceau muzica de calitate fara sa se gandeasca daca o sa intre pe radio.

Sursa:www.prima-verba.com