Audio: Shibby – O fata in hip hop | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Audio: Shibby – O fata in hip hop

27

/

dec.

2010

Scris de:

LuciFUB

Categoria:

Noutati, Piese

Sandra Briscariu (Shibby) se prezinta chiar ea:

Salut ! Sunt Shibby, port numele acesta de cand am pus primele rime pe niste pliante la varsta de 13 ani. In momentul de fata am 21 ani desi majoritatea nu imi dau mai mult de 16 rolling on the floor ce pot zice poate un mic avantaj. Primele inregistrari au avut loc la 15 ani cand am descoperit hiphopkulture.ro un site de battle-uri. Desigur fiind fata mi-am luat suturi din stanga si din dreapta, cum ca nu am ce cauta in hip hop, dar asta nu m-a pus la pamant asadar mi-am propus sa demonstrez tuturor ca si eu am „coaie” desi ale mele sunt metaforice.

Asadar de-a lungul anilor am muncit pe lirica, flow, dictie, atitudine, intonatie, tehnica, am prins sfaturi din stanga si din dreapta si am incercat tot timpul sa progresez tot mai mult. Primul concert organizat de mine a avut loc in iulie 2009 in Resita, Club Hypnotic aka Groapa unde l-am avut invitat pe Ramonn din Timisoara. De atunci m-am decis ca in fiecare an sa organizez vara cate un concert de hip hop undeground pentru a pune si oraselul nostru pe harta. A urmat concertul din august 2010 „Hip Hop Session” la Club Deja Vu care a devenit un eveniment de proportii mari, cel putin mai mare decat mi-am propus eu. Am avut invitati precum: Ramonn – Timisoara, Mask Rec – Tg Jiu si Craiova ( Boka, Afrikanu, CDP), Mc Glontzu – Brasov, Faptu Rap – Bucuresti, Cicatrice – Alba Iulia. Concertul a durat poate putin mai mult decat trebuia undeva la 3 ore, dar pot spune ca a fost un concert exceptional unde am legat prietenii si s-au schimbat multe idei constructive. Un alt eveniment de proportii, Concertul Specii, organizat de Tiby, m-a pus din nou in contact cu lumea de sub pamant. Omul Tiby, a fost anuntat peste noapte de catre Dragos aka Dragonu (Specii) ca a doua zi aveau sa apara in oraselul nostru si le trebuiau urgent un loc unde sa cante. Omul nostru s-a agitat, a gasit loc, a apelat la mine pentru afis, s-au adunat peste 100 persoane, iar show-ul a fost electrizant.

Cat despre colaborari, pot spune ca am avut norocul sa cunosc doua persoane extraordinare precum Atmostfear (Franta) si Zodiak Killa ( America L.A.), cu care am cazut de acord sa picam pe acelasi beat in piesa Folie (Nebunie), respectiv The Gift ( Darul).

Scopuri de viitor? Sa progresez cat mai mult si sa particip la concerte in cat mai multe orase. Multa pace si respect pentru cei care tin hip hop-ul in viata!