Biografie Sotto Inteso | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Biografie Sotto Inteso

09

/

feb.

2011

Scris de:

GRAME

Categoria:

Biografie Trupe

In anul 1999 alaturi de Michele Bresan, Sfantu’ semneaza primul contract pentru productia unui album muzical, cu casa de productie Est & Art music, albumul intitulat DINASTIA.

De pe acest album s-a extras ca single piesa CATERINCA care a si beneficiat de videoclip. Succesul piesei daca ne-o aducem aminte, il stim prea bine, asa ca o gluma.

In anul 2000 Michele se retrage din trupa Sotto inteso iar Sfantu’ semneaza contract alaturi de Avaton cu casa de productie Media Pro Music.. In luna Aprilie, 2000 are loc lansarea noului album Sotto Inteso, intitulat CANTARE ROMANIEI. De pe acest album este extrasa piesa Sfidarea cu Blazon, care si beneficieaza de un videoclip.

In anul 2001, Sfantu se retrage din muzica. Sotto Inteso ramane o amintire pana in anul 2007, cand Sfantu’ se hotareste alaturi de trupa RASA sa mai faca un album. Acest album s-a intitulat Marea Degringolada sub aceluiasi nume de trupa Sotto Inteso si a fost lansat prin forte proprii (bootleg).

In 2008 Sfantu’ il cunoaste pe mc-ul Stan si se hotarasc ca impreuna sa scoata un album, dar nu sub numele de Sotto Inteso, ci, sub numele de SFANTU’ & STAN. Zis si facut .

In luna Martie 2009, incepe munca la noul proiect muzical, colaborand cu Fanta din Chicago, producatorul muzical. Noul album este intitulat OCROTITORII CALATORILOR .Acest album contine, 15 trackuri, colaborari cu : Tonik Obiektiv, Pata,Dj Em, Emi si a fost lansat in decembrie 2010.

Discografie

* Dinastia (1999) – Est & Art music

*Cantarea Romaniei (2000) – Media Pro

*Compilatia Urmatorii Pasi vol 2 – Obiektiv Music (2007)

*Marea Degringolada –Independent(2007)

*Ocrotitorii Calatorilor – Avangard Miuzic (2010)

www.sottointeso.ro

NOTA: Biografia este realizata cu acordul artistilor