Cabron – Scrisoare pentru fanul meu („ONtheAIR” MIXTAPE) | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Cabron – Scrisoare pentru fanul meu („ONtheAIR” MIXTAPE)

16

/

mart.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Noutati, Videoclipuri

Cabron a revenit cu o nouă piesă intitulată „Scrisoare pentru fanul meu” din materialul OntheAIR Mixtape. Piesa este realizată pe instrumentalul piesei Rick Ross – Shot to the Heart.

Hai noroc! Da stiu .. am intarziat cu piesa vreo 5 minute.. si Da, stiu … trebuia sa fac , dupa cum am anuntat data trecuta, pe Forgot About Dre . Din pacate .. sau din fericire… mergand dupa reteta de lucru cu care am si inceput mixtape-ul asta am ascultat acum 2 zile instrumentalul in casti cu gandul sa imi fac text dar nu mi-a dat nici un film. Se mai intampla …si am dat NEXT trecand la urmatoarea … iar urmatoarea era Rick Ross – Shot to the Heart… am zis “WOW” si am inceput sa scriu … sper sa va placa ce a iesit.. Este o scrisoare pentru fanul meu… dar nu doar el trebuie sa o “citeasca” 🙂 … Cui ii place piesa si vrea sa i se auda in masina si sa nu mai imi faca view-uri pe YouTube i-am pregatit clasicul link de DOWNLOAD .. fix AICI… care vrea sa imi faca view-uri poate sa o play-eze linistit chiar acum mai jos… sau pe canalul meu oficial de youtube .. CabronOficialTV . Mersi de interes.. sper sa iti placa Miercurea in continuare 🙂

PS: Nu uitati de Concursul ” DA` NU LEGALE” de pe pagina mea de Facebook .. intra direct dand un click finutz aici : www.facebook.com/cabrononline.