Download: Drei Ros – 2Lumi 1Life | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Download: Drei Ros – 2Lumi 1Life

11

/

nov.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Download

Drei Ros a lansat albumul “2Lumi 1Life”! Acesta conţine 15 piese şi colaborări cu Akon, Doc, Angeles, Glasses Malone, Nico, Skizzo Skillz, FDD, J. Yolo, Dyce Dylli, Mo-Man, Criss Blaziny, Nane, Kaye Owe, RobYoung, BurreCollins, NYSG, Prima Verba şi Diedra.

2Lumi 1Life” reprezintă viața mea și faptul că am trăit în România și în U.S.A. majoritatea timpului, fiindu-mi greu să mă împart între cele două părți și totodată lumi diferite. Influențele muzicale din cele două locuri se pot simți pe acest album. Am vrut să fac o conexiune între hip-hop-ul românesc și cel american și între sunetul european și cel din U.S.A. Majoritatea pieselor au părți atât în engleză cât și în română, reprezentând cele două lumi. Prin muzică mea încerc să reprezint România și să prezint lumii întregi gândirea unui român și în același timp să le demonstrez că se poate ca un rapper din Europa de Est să se impună într-o industrie în care este foarte greu să pătrunzi, cum este cea a hip-hop-ului American. Este un proiect unic și nu cred că voi mai face ceva similar, dar cu siguranță vă voi surprinde și cu următorul material. Albumul conține 15 piese, de producție s-a ocupat Alin Radu (România), Kajmir Royale (SUA), Dallas (România), iar de mix și master JD Feighner (USA).

Piesa mea preferată este clar cea cu Akon, Criminal Minded, la care urmează să filmez și un videoclip în luna ianuarie, în Los Angeles.

Drei Ros – 2Lumi 1Life (FULL DOWNLOAD on www.dreiros.com) by Drei Ros
Copertă:

Descarcă: