Interviu: Bitza şi Ombladon – Urban.ro | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Interviu: Bitza şi Ombladon – Urban.ro

01

/

oct.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Alte Noutati, Noutati

Bitza si Ombladon au colaborat pentru single-ul care a marcat revenirea lui Bitza, dupa o pauza de mai bine de un an de la ultima lansare. Piesa se numeste We’re Gonna Make It si ati auzit-o ieri in premiera la noi.
Avem un interviu exclusiv filmat de colegul Bimus – am inaugurat si studioul video pe care il folosim acum – fundalul, microfonul, luminile – speram sa va placa! 😀
Am aflat ca fiecare lucreaza la materiale solo, Bitza va lansa un album la inceputul anului viitor. I-am intrebat despre 20 CM Records, despre Parazitii, despre cum vad ei scena hip-hop actuala! Urmariti mai jos!
Interviul asta a fost cu ups and downs insa destul de interesant dintr-un punct de vedere. Bitza a fost relaxat si comunicativ in timp ce Ombladon era reticent la intrebari. Probabil ca asta simte si in muzica lor – Bitza a venit cu mesajul pozitiv si in piesa We’re Gonna Make It.
Hip-hopul romanesc trece prin niste transformari. Unii trec de alta parte a baricadei, folosind influente din mainstream, in vreme ce avem veteranii care revin si o multime de new-comeri care isi incearca norocul incercand scena rap.

Sursa.