JerryCo & Mario V @ București | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

JerryCo & Mario V @ București

07

/

nov.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

Sâmbãtã, 26 noiembrie 2011, începând cu ora 21:30, va avea loc concertul JerryCo & Mario V | LIVE SHOW în Club Space din Bucureşti.

JerryCo & Mario V | LIVE SHOW va fi un eveniment special, fiind pentru prima oarã când cei doi artişti vor performa în aceastã formulã.

Spectacolul, pentru care cei doi sunt în repetiţii de câteva luni bune alãturi de Dj J-On, este unul deosebit. Este un show conceput şi gândit minut cu minut, astfel încât publicul sã ia parte la o demonstraţie de vitalitate şi dinamism presãratã cu trãiri intense, dar şi umor.

Din punct de vedere muzical, JerryCo & Mario V |LIVE SHOW este un concert inedit, acest lucru fiind garantat nu doar de stilurile muzicale abordate de cei doi, dar şi de construcţia concertului în sine. JerryCo şi Mario V vor interpreta atât piese de pe albumul de debut JerryCo, “Orice E Posibil”, dar şi câteva piese care se regãsesc pe primul album semnat Mario V, “Liber Pe Pãmânt”, ce va fi lansat la începutul anului viitor. Bineînţeles, cei doi au pregãtite şi multe alte surprize pentru cei care vor fi prezenţi la acest show.

Dj J-On va încãlzi atmosfera în prefaţa concertului, iar finalul acestuia va da startul unei super petreceri pe ritmuri de Hip-Hop şi R&B, gãzduitã de OvP şi Dj Em.