Live: JerryCo ft. Hot Play – În 10 Ani de Acum (feat. Hot Play) | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Live: JerryCo ft. Hot Play – În 10 Ani de Acum (feat. Hot Play)

19

/

oct.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Alte Noutati, Noutati

Astãzi a apãrut noul videoclip JerryCo. Clipul este o interpretare live a piesei “În 10 Ani De Acum” cu sunetul înregistrat direct de pe platoul de filmare, acest lucru fiind o premierã în Romania în materie de videoclipuri.
Proiectul este în colaborare cu Hot Play, o trupã pop/rock nouã, formatã din 5 artişti foarte talentaţi, alãturi de care JerryCo a petrecut 3 sãptãmâni pentru a pune la punct reorchestrarea piesei originale şi interpretarea finalã.
Piesa “În 10 Ani De Acum“, aşa cum a fost ea performatã la filmări, beneficiază de o evoluţie spectaculoasă ca instrumental, cut-uri din partea lui Dj J-On şi de un live de excepţie a celor doi solişti. De asemenea, producţia şi compoziţia muzicalã, structura, şi durata piesei diferă de cea a variantei de pe album.
Acest veritabil remake şi videoclipul lui reprezintã ultimul material promoţional al albumului de debut JerryCo, “Orice E Posibil”, lansat înaintea single-ului la care artistul lucreazã în prezent.
Începând de vineri, 21 octombrie 2011, piesa “În 10 Ani De Acum (feat. Hot Play)” va fi postatã pe Pagina Oficialã de Facebook JerryCo insoţitã şi de un link de download gratuit.
Voci: JerryCo & Iulia Dumitrache
Cuts: Dj J-On
Chitarã: Alex Luft
Clape & Backing Vocals: Alexandru Nicolae
Bass: Cristi Mihalcea
Tobe: Dan Sorici
Muzica: Tataee, Agresiv, JerryCo, Alex Luft, Alexandru Nicolae
Text: JerryCo