Paraziţii @ Bucureşti | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Paraziţii @ Bucureşti

15

/

iul.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

Paraziţii vor concerta în cadrul evenimentului Alternative Summer Day, cântând în deschidere pentru Deftones! Sunteţi invitaţi pe data de 13 august(sâmbătă), de la ora 17:00 la Arenele Romane din Bucureşti.

Paraziţii este cea de-a patra trupă care şi-a confirmat prezenţa la Alternative Summer Day, prima ediţie dedicată rockului alternativ. Trupei Paraziţii i se alătură White Walls, Implant Pentru Refuz şi Luna Amară care vor cântă în deschiderea trupei americane de hardcore, Deftones.
„Este o ocazie rară să deschizi un concert al unei trupe rock de talie mondială şi aşteptăm cu curiozitate să vedem cum o să fim primiţi de românii care încă ascultă o muzică decentă în ţara asta. Restul e vorbă goală. Ne „auzim” la concert” au declarat cei de la Paraziţii.
Biletele au fost puse în vânzare pe 28 martie, iar preţul va fi următorul:
– 90 de lei până pe data de 31 iulie
– 110 lei în perioada 1-12 august
– 130 lei în ziua concertului – 13 august
Înfiinţată în 1994, de Cheloo (Cătălin Ştefan Ion), căruia i s-au alăturat Ombladon (Bogdan Pastaca) şi Freaka (Petre Urda) trupa Paraziţii a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de hip-hop graţie mesajelor sociale şi politice extrem de puternice.

Biletele pot fi achiziţionate prin reţelele Eventim şi online pe
www.eventim.ro
Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre King Size Production şi Bring The Noise.

Sursa