Promo Puya IL-Egal prezinta HAITA | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Promo Puya IL-Egal prezinta HAITA

11

/

apr.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Alte Noutati, Noutati

Puya ne prezintă un promo pentru lansarea albumului „IL-Egal prezintă HAITA” semnat IL-Egal.
Pentru detalii despre lansare click aici!

IL-EGAL revine cu un nou album!
În data de 17 aprilie, în Wings Club, ora 19.00, are loc concertul de lansare al noului album marca IL-egal , „Il-egal prezinta H.A.I.T.A.”, un album care va invada playlisturile radiourilor şi cluburilor din toată tara.

Albumul conţine 19 track-uri, şi colaborări cu Phossilah, Magic, Elias, Buze, Sisu, Honey şi Brugner, iar realizarea lui este rezultatul a nu mai puţin de 1 an şi jumate de muncă susţinută. Este un album unitar ce combină sound-ul classic hip-hop, cu un sound urban.

Albumul „Il-egal prezintă H.a.i.t.a.” este al şaselea album din discografia trupei Il-egal, primul fiind proiectul „2 Băieţi din Sud” apărut în 1997 sub label-ul Cat Music. Albumul pe care C-nyk şi Giovani urmează să îl lanseze beneficiază de 2 videoclipuri : unul pentru piesa „Fericire-n doi”, cu Magic Juice şi Phossilah şi unul pentru piesa „România acum”, cu Marijuana . Cele două videoclipuri pot fi vizionate pe site-ul Il-egal.

Materialul în format CD va fi disponibil începând cu data de 17 aprilie la secţiunea „Magazin” de pe site-ul www.il-egal.ro.

În cadrul concertului de duminică, cei prezenţi vor putea asculta piesele de pe album, dar şi piesele care au făcut din Il-egal una dintre cele mai respectate trupe de HipHop din România. Pe scenă vor fi : Sisu, Puya, Cabron, Bibanu, Brugner, Marijuana, Magic Juice, Buze, Phossilah, Elias, Honey, 6ase-6ase, OvP, Dinte, Pistol, Greku, Liry, Dj Em; Warm-up : Chill Will.

Albumul poate fi achiziţionat la intrare la preţul special de lansare de 15 ron.

Mulţumim partenerilor noştri ce ne susţin în producerea acestui eveniment

Il-egal prezintă H.A.I.T.A. , Duminică , 17 aprilie, în Wings Club, începând cu orele 19.00!
Intrarea este liberă!
Wings Club: Str. Mihai Eminescu nr. 127 (fostul Cinema Viitorul), Bucureşti.
Informaţii şi rezervări: 0724 076 246