Seara Speciala @ Open Pub: Film Și Muzică Live | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Seara Speciala @ Open Pub: Film Și Muzică Live

12

/

apr.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

iRonic şi Xela Nam vă invită în Open Pub din Bucureşti la o seară de film şi muzică ,pe data 14 aprilie, de la ora 20:00. Ţinem să vă anunţăm că intrarea este liberă.
În prima parte a serii o să puteţi viziona primul musical de scurtmetraj în România (avanpremiră), numit “Grădina cu Mere“. Numele regizorului este Alin Sterian (iRonic), este student în Cluj şi s-a ocupat de compoziţia muzicala, de versuri şi de regia acestui film.
Alin Sterian (iRonic) – www.i-ronic.ro

“La ora 20 in Open Pub, sunteţi invitați să urmăriţi în avanpremieră „Grădina cu Mere”, o ecranizare unică pentru România cu un concept nou în care muzica şi filmul s-au modelat într-un musical de scurt metraj.
15 minute de muzică şi film cum nu s-au mai făcut”.

În a doua parte a serii vă invităm la dans! De încălzire se va ocupa Lu-K Beats. Xela Nam ne va încânta cu cea mai nouă piesă marca Unic Production, “E combinație” (piesă extrasă de pe albumul Xela Nam care va fi lansat în vara acestui an). Lu-K Beats şi Xela Nam sunt doi entertaineri pe care i-aţi putut urmări la Cupa Liceelor la Street Dance şi la Ultimatum pentru Artă, acestea fiind doar două evenimente la care au participat cei doi.
În rest vă invităm pe toţi la această seară specială!