Video: Deliric 1 ft. DOC – Linii de tramvai | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Video: Deliric 1 ft. DOC – Linii de tramvai

06

/

nov.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Noutati, Videoclipuri

Așa cum ne-am promis, azi Deliric în colaborare cu DOC au lansat videoclipul piesei „Linii de tramvai„. Premiera a avut loc pe Music Channel, la ora 20:00.

În această seară a avut premiera pe Music Channel noul videoclip Deliric 1, “Linii de tramvai”. Piesa este o colaborare cu DOC inclusă pe albumul ITP (“Inspectia Tehnică Periodica”), lansat de Deliric 1 în luna mai a acestui an. ITP s-a bucurat de foarte mare succes printre ascultătorii de hip-hop, intrând rapid în topul celor mai bine vândute materiale discografice românești în mediul online.

Clipul a fost filmat în regia lui Cosmin Moldovan în Berlin Club din București, vestimentația fiind asigurată de Chotronette, Fashion Lab și Ollie Gang Shop.

Deliric 1 a declarat:

“Sper ca toți cei care vor privi videoclipul să se molipsească cu buna dispoziție pe care am avut-o noi când l-am filmat. Fiți cu ochii pe site și pe pagina de Facebook (facebook.com/deliric1) săptămâna aceasta pentru că anunțăm noua linie de tricouri și accesorii, iar duminica viitoare vă aștept la concert în Wings Club unde vor fi comercializate pentru prima data, la prețuri promoționale.”

Deliric 1 – „Linii de tramvai” feat. DOC

Text: Deliric 1, DOC
Mix: Deliric 1
Master: High Jet
Produs de Motzu

© 2011 Facem Records / Chill Brothers Records

Video Team:

Regie: Cosmin Moldovan
Imagine: Costas Ivanov
Camera assistant: George Niculescu
Post-productie: Cosmin Moldovan