Video: Drei Ros & RobYoung – In My Head (Those who are dead) | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Video: Drei Ros & RobYoung – In My Head (Those who are dead)

25

/

feb.

2011

Scris de:

GRAME

Categoria:

Noutati, Videoclipuri

Drei Ros a lansat un videoclip la cel mai recent single al sau: “In My Head“, o colaborare cu RobYoung. Single-ul este extras de pe albumul “2 Lumi 1 Life“, care urmeaza sa apara in acest an. Videoclipul a fost realizat de Dreea Ros si filmat in Seattle (SUA).

Acesta este cel de-al patrulea single promovat dupa colaborarea de succes cu Skizzo Skillz pe “Jaf Armat“, “Boss Up” si “Hip-Hop“. De productie s-a ocupat Kajmir Royale, mix & master: JD Feighner. Premiera clipului a fost pe GrayBlockzMusik.com.

Artistul a declarat:

“Am incercat ceva diferit cu acest videoclip, am vrut sa facem ceva abstract si sa combinam elementele reale din viata de zi de zi cu cele fictive. Tot videoclipul este bazat pe un cerc vicios si totul se intampla “In My Head”. Este ca un cosmar care de multe ori nu are sens dar totusi atunci cand il visezi simti ca e real in totalitate.”

Odata cu videoclipul a fost relansat si site-ul sau oficial.

Drei Ros este un artist independent originar din Ploiesti care locuieste de peste 10 ani in Seattle, WA (in arhiva noastra gasiti mai multe articole despre el publicate in ultimii doi ani).

Acestea fiind spuse, va lasam in continuare sa urmariti videoclipul.