raku @ Bucureşti | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

raku @ Bucureşti

04

/

feb.

2012

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

Seria concertelor GuerriLIVE Radio Session cu Bogdan Șerban continuă luni, 6 februarie, începând cu ora 19, în ritmuri de hip-hop, cu raku, împreună cu Cristi Chelsoi (chitara) și DJ Undoo.

Ultimul album solo – cu numărul 4 – , „În altă frecvență”, semnat raku, a fost lansat în octombrie anul trecut, în Silver Church. Era al doilea album scos pe piață în decursul anului 2011. Primul, „Emite semnale”, a apărut în luna martie. Câteva cuvinte despre începuturile muzicale ale raperului: prima trupă în care a activat și a început să se gândescă serios la muzică se numea UtopikUtopik,. A făcut parte din Morometzii, alături de care a lansat trei albume și, mai târziu, din trupa Zale, cu care a lansat „Chei Verbale” și „Respect”.

Undoo, unul dintre DJ-ii reprezentativi pentru hip hop-ul românesc, a scos, în urmă cu o săptămână, un nou material audio, „Good Vibe“. Cristi Chelsoi cântă la chitară de 11 ani, însă, de muzică s-a apucat în mod serios acum 4 ani, la 21 de ani, împreună cu ex-trupa Zgârie Nori. Are numeroase colaborări cu muzicieni români, în special din zona reggae/hip-hop.

GuerriLIVE înseamnă concerte susținute de trupele noului val din muzica românească, găzduite și transmise în direct din Studiourile Radio Guerrilla.

În fiece săptămână, în fiece luni, de la 7 seara.

Maestru de Ceremonii – Bogdan Șerban

Sursa.