CTC @ Drum The Future | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

CTC @ Drum The Future

06

/

mai

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

Pe data de 20 mai (vineri), îi vom auzi pe băieţii de la Ctc în cadrul evenimentului Drum The Future. Totul se va petrece în The Ark, de la ora 22:00. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Drum the future

Ghost Town Events va invita la evenimentul DRUM THE FUTURE, care va avea loc vineri, 20 Mai, incepand cu orele 22, la Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160). Petrecerea va aduce pe aceeasi scena cele mai sonore nume autohtone: Blanoz, CTC, Ion, Tremour, Dudawles cat si un mult asteptat artist international:Alix Perez.
Alix Perez, unul dintre cei mai cunoscuti dj internationali vine pentru prima oara in Bucuresti, in cadrul evenimentului Drum The Future. Alaturi de sound-ul eclectic a lui Alix Perez, se alatura live-ul trupei romanesti Blanoz, flow-ul trupei CTC, setul electronic al lui Ion, mix-ul fresh dnb a lui Dudawles, iar Tremour ne va incanta din nou cu surprize dubstep, breakbeat, trip-hop.

ALIX PEREZ si-a inceput cariera de DJ la 14 ani si a trecut in tabara producatorilor de Drum & Bass la varsta de 17 ani, lansand pana acum materiale discografice la case precum Hospital Records, Liquid V sau Horizons. De asemenea, acesta a colaborat cu artisti precum Jenna G, Sabre sau Specific, stilul productiilor acestuia intrand in aceeasi categorie cu artisti precum Calibre sau Marcus Intalex.
Mixurile lui sunt descrise ca fiind eclectice, atmosfera creata fiind unica, Alix considerand ca fiecare mix semnat de el este o incursiune in muzica, urmarind de fiecare data reactia publicului.
Este invitat constant sa mixeze pentru BBC 1XTRA si semneaza un numar impresionant de mixuri si podcasturi pentru cele mai cunoscute comunitati de Drum & Bass din lume. Dupa mult apreciatul album lansat in 2009 intitulat “1984”, in 2010 piesa “Forsaken” a fost declarata de catre unul din cei mai respectati DJ si producatori de Drum & Bass ( Fabio ) ca fiind cea mai buna productie de gen al anului.
https://www.myspace.com/ALIXPEREZ
BLANOZ a luat nastere in 2003, s-a dezvoltat si evoluat in timp, restructurand astfel trupa. La inceputul anului Sultan a revenit dupa o absenta de 3 ani. Acum soundul lor este descris ca fiind foarte „gras” , cu sunete electronice, dar cu o interpretare umana.
Muzica lor este un mix de stiluri urbane, de la trip-hop, hip-hop sau dub/dubstep pana la breakbeats sau drum ‘n bass, cu elemente balcan-orientale si bineinteles, jamaicane.
Componenta Blanoz: Sultan Nasser (keys, synthbass, bass & fxs), Ati de Chile (live drums & efects) si Melak (sampler si fxs). Melak mai performeaza si ca DJ inainte si dupa concert. La voce, ca special guest, o sa fie MC Tina din Timisoara.
https://www.blanoz.com/
CTC activeaza de mai bine de 10 ani, fiind cea mai longeviva trupa de hip hop underground din Romania.
Membrii fondatori ai Facem Records (primul label independent de hiphop romanesc), DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu surprind in continuare publicul pe care si l-au creat, cu materiale inovatoare ca sound, mesaje si lirica.
Desi ultimul album scos sub numele de CTC dateaza tocmai din 2005, membrii trupei lucreaza in continuare impreuna, iar noile materiale iau forma unor albume solo.
Anul trecut DOC a scos albumul „Scapat de Sub Control” care a fost votat de majoritatea fanilor genului ca fiind „Albumul Anului 2010”.
Pe 29 Mai 2011 se lanseaza si albumul lui Deliric 1, „Inspectia Tehnica Periodica”, care va face probabil chiar mai mult zgomot decat lovitura data de DOC anul trecut.
https://www.facemrecords.ro/
ION, pe numele lui real Tapalaga Ionut, este proaspat aparut in scena de muzica electronica autohtona, iar seturile sale prezinta un tracklist bine ales si foarte impresionant pastrand soundul curat de vinyl. In acelasi timp reuseste sa surprinda de fiecare data, seturile sale fiind alcatuite dintr-o selectie de piese energice, dinamice combinand ambientalul cu ritmuri usor „sparte”. De curand a intrat mai adanc in sfera de productie si cu primul proiect a captat atentia cu feedback pozitiv de la oameni precum: Synkro(UK) Cyrus(UK) L.D (UK) iar pe viitor ne putem astepta la multe productii proprii!
https://soundcloud.com/ionn
TREMOUR, un new-comer cu multa experienta, surprinde de fiecare data publicul cu ceva nou, drept pentru care recent a fost invitat sa faca mixuri exclusive pentru comunitatea Till’Late din Romania si pentru BassWise Crew.
Mixeaza de 10 ani dar s-a facut remarcat in ultimii 3, primul eveniment de anvergura fiind invitatia facuta de DJ Vasile intr-una din petrecerile dedicate emisiunii “Zona Libera”. Din acel moment, a aparut pe scena langa nume precum Beardyman, Mr. Woodnote, Doctor P, Krazy Baldhead, JFB, Ganja White Night, Ikkaku sau Ed Solo.
Stilurile abordate variaza de la o petrecere la alta dar preferatele raman Drum & Bass, Dubstep si Breakbeat, incluzand in seturile sale productii proprii dar si edit-uri semnate de el.
https://soundcloud.com/tremour
DUDAWLES, un dj caruia ii place să arate publicului o altă latură a drum and bass-ului decât cea cu care e obişnuit. A mixat prin majoritatea oraşelor mari din România şi la festivaluri precum Summer Break, One Love Festival, Get out, alături de artişti străini ca Ed Rush, Lenzman, BTK, Cyantific, Electrosoul System sau Subwave, şi artişti români precum Snow, Mesmer, Dudu, Dan Bazix, etc. Dudawles se bucură de releasuri la unele dintre cele mai respectate labeluri din domeniu. Printre acestea se află Broken Audio, Influenza Minus, Dubkraft sau Scarcity. 2011 se anunta un an plin pentru el, an in care ne promite multe surprize muzicale.
https://soundcloud.com/dudawles
Visuals: Vj Eko

Bilete in avans: 15 RON
Locatii:
Ollie Gang Shop
Adresa: Str. Blanari nr. 12
Rulez
Adresa: Str. Stirbei Voda nr. 87A
Groove On
Adresa: Str. Liveni nr. 4