Guess Who – noul videoclip „Tot mai sus” | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Guess Who – noul videoclip „Tot mai sus”

11

/

iun.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Alte Noutati, Noutati

Guess Who ne pregăteşte videoclipul piesei „Tot mai sus” ce va avea premiera pe data de 14 iunie(marţi), de la ora 22:00, pe MTV. Filmările pentru acest clip au avut loc acum o lună, regizorul fiind Iulian Moga.
De asemenea, Guess Who ne va da detalii despre videoclip şi despre album în emisiunea LOL, de pe Pro FM.

MusicExpertCompany lansează săptămâna viitoare noul videoclip Guess Who – “Tot mai sus“. Acesta va avea premieră pe MTV marţi, 14 iunie, la 22:00. Simultan, artistul va fi invitat la Pro FM în cadrul emisiunii LoL pentru a da mai multe informaţii despre clip şi despre noul album.

Materialul video a fost filmat la sfârşitul lunii mai în regia lui Iulian Moga şi a beneficiat de o producţie impresionantă, o adevărată desfăşurare de forţe. Single-ul “Tot mai sus” a fost lansat în urmă cu o luna, strângând deja peste 1.500.000 vizualizări pe canalul oficial Okapi Sound de YouTube.
Compus de Guess Who şi Agresiv, acesta poartă numele celui de-al doilea album din cariera artistului, care va conţine colaborări cu Grasu XXL, Spike, Agresiv, DOC şi alţii.

Pe numele sau real Laurenţiu Mocanu, Guess Who face parte din noul val de artişti hip-hop care au revoluţionat industria muzicală românească. A devenit cunoscut publicului larg la sfârşitul lui 2009, odată cu lansarea “Locul Potrivit” – o piesă cu puternic mesaj social, single-ul Manifest (noiembrie 2010) confirmând imensul succes la public al artistului.

Piesa: Guess Who Tot mai sus