Interviu Atom | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Interviu Atom

16

/

apr.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Interviuri

Am stat de vorbă cu prietenul nostru Atom şi ne-a răspuns la câteva întrebări.

1. Echipa RoHipHop te salută şi îţi mulţumeşte pentru acceptarea acestui interviu.
Salut RoHipHop. Şi eu vă mulţumesc pentru această invitaţie. Îmi face plăcere.
2. Să o luăm cu începutul, de unde numele de Atom şi ce reprezintă?
Povestea mea e lungă şi întortochiată. Dar pe scurt, reprezintă faptul că nu îmi uit începutul, chiar dacă dau cu piciorul lucrurilor vechi, care mi se par nefolositoare.
3. Unde ţi-ai petrecut copilăria, cum s-a născut pasiunea ta pentru hip hop şi de la ce vârstă?
Copilăria mea a trecut mai rapid decât credeam, deşi încă sunt un copil uneori.
Pasiunea mea pentru hiphop a început de când eram foarte mic, vârstă..hmm..6-7 ani.
4. Cine te-a susţinut atunci când ai pornit pe acest drum ?
Cine ma susţinut? Bună întrebare.. la început prietenii, iar apoi m-am extins şi pe alte planuri. Acum am oameni noi care mă susţin şi mă ajută. În primul rând băieţii de la Paranoia Productions.
5. Ce ne poţi spune despre piesele „ 1000 de motive” şi „Cursa după Hârtii”?
Sunt multe de spus despre fiecare piesă în parte. Piesa „1000 de motive” deocamdată se află pe internet în stadiul de promo, dar va apărea pe album piesa terminată. Este o piesa care îţi inspiră optimism.. Piesa „Cursa după hârtii” o găsiţi pe canalul meu oficial de YouTube, se prezintă într-o variantă HQ. Aceasta este o piesă cu un mesaj puternic, o piesă care a prins cel mai mult la public. Am făcut 1000 de vizualizări în prima zi când am pus-o pe YouTube. A avut parte de multă promovare. O piesă bună.. dar se poate şi mai bine.
6. Am văzut că lucrezi la un album, ai putea să ne dai nişte detalii despre acesta, câte piese va conţine, colaborări şi când urmează să-l lansezi?
Lucrez la el de aproximativ o lună jumătate. Am pe el la producţie pe ILLusionist , Acid , Keri , Spania , Super Sound Studio, Qishta Ceinaru , Paranoia Producation. Şi o să mai aleg un bit din negativele de la Anti-talent , Axel Beatz , Alex Sturza , Mef , Atp , Balans şi Spot.
O să îi am pe piese pe Cannon , Paranoia Productions(Zaga & Kopilu) , Spectru Urban , Bullet , Rappa , RimeZic , Peneve.Lista încă nu e complet terminată, aştept răspunsuri,dar şi oferte.
De pe album o să apară la fiecare maxim 2 luni o piesă nouă pe canalul meu official de youtube. Albumul nu o să depăşească 15 track-uri. După publicarea a fiecărei piese pe youtube, o să dau drumul la album(care o să conţină 2-3 piese în plus nepublicate), va fi disponibil la download, dar îl puteţi cumpăra sau câştiga la concerte original.
7. Ce te inspiră atunci când scrii versurile pieselor?
Cel mai mult mă inspiră sentimentul care îl simt cu adevărat în acel moment.(indiferent dacă e dragoste pură , gelozie , invidie , tristeţe , fericire , caterincă sau despărţire). Sunt inspirat de realitate, uneori crudă.
8. Din România, cu cine ai vrea să colaborezi pe viitor?
O să colaborez cu mulţi oameni, dar deocamdată trebuie să îmi ţin pliscul, sunt multe surprize.
9. Mulţi spun că hip hop-ul de calitate din România a murit. Eşti de acord cu asta?
Nu sunt de acord complet. Se spune, deoarece s-au apucat prea mulţi puşti care fac muzică în dormitor, şi sunt promovaţi de unii oameni, care mi se par total aiurea. Dar adevăraţii artişti au fost, sunt şi o să rămână ascultaţi, apreciaţi şi respectaţi.
10.Lucrezi şi dacă da unde sau ca ce ? Până acum ai câştigat vrun’ ban din ceea ce faci?
Nu lucrez nicăieri, momentan încă mă ocup de şcoală. Sincer să fiu, nu caut să îmi scot ceea ce am băgat şi o să bag. Orice are preţ, toată lumea e în cursă după hârtii.
11. Ce muzică sau trupe asculţi în timpul liber şi cine te inspira in piesele tale ?
Ascult numai hiphop. Artişti preferaţi am destui, dar din România îi apreciez pe : Cedrea , Pacha Man , Sişu , Specii , Ctc , Paraziţii, oameni care încă aduc ceva bun în rapu’ ăsta.
12. Spune-ne cum te simţi atunci când eşti pe scenă?
Ce să zic despre asta, atunci mă descarc complet! Mă simt foarte bine, normal, mi-a plăcut mereu să fiu în centrul atenţiei, şi să arăt ce pot, şi că pot mai mult decât atât.
13. Ce planuri de viitor ai?
Planuri de viitor, încă sunt nehotărât în legătură cu asta. Dar sigur o să fac hip-hop în continuare şi o să arăt că Atom poate mai mult.
14. Ai un mesaj pentru cei care te ascultă şi citesc acest interviu?
Vă mulţumesc pentru atenţia acordată, pentru cei ce mă ascultaţi, staţi pe fază lungă că o să apară ceva nou cât de curând, dar până atunci rămânem cu toţii în cursa după hârtii. Numai bine. Mulţumesc pentru acest interviu echipei RoHipHop.