Lansarea compilaţiei „Un învingător, toţi pentru Hip-Hop” | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Lansarea compilaţiei „Un învingător, toţi pentru Hip-Hop”

20

/

mart.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Noutati

Pe 27 martie , ora 16:00 , în Elephant Pub & live music (Bucureşti), are loc lansarea compilaţiei „Un învingător, toţi pentru Hip-Hop”. Preţul unui bilet este 20 lei (cd inclus). Pentru mai multe detalii, citiţi mai joi :

La început a fost doar o idee. Apoi s-a dezvoltat într-un eveniment cu un mare succes. Au fost cinci runde în care fiecare artist sau trupa participantă a încerat sâ dea tot ce e mai bun în faţa publicului prezent. Au fost şi cântari libere la microfon. Au fost şi surprize din partea organizatorilor pentru cei prezenţi în sala. Şi iată s-a ajuns şi la finalul primei ediţii a concursului „Un Învingator, Toţi Pentru Hip-Hop”.
Din păcate, numai cinci participanţi s-au putut califica în marea finală. Pentru acest motiv, oamenii de la Condiţii Grele Records s-au gândit că, totuşi, deşi nu se afla în finala, unii ar merita sa fie un pic mai bine promovaţi. De aceea, ideea lansării unei compilaţii a devenit din ce în ce mai oportună şi mai necesară.
Pe compilaţia ce va purta titlul concursului, veţi găsi nume precum Cannon, David, Ghambyt, Ovo., Robbe, Shobo, The Bridge, CVDAS, DX!M, MC-Classic, Boody, In Extremis, C.J, Emy, Traku’ etc. Alături de aceştia, vor prezenta câte o piesă şi câţiva oameni din afara concursului. Printre aceştia se numară Rey, Gani, Gonzales, Shibby şi Hipnoti-K. De asemenea, veţi putea găsi şi piese ale membrilor Condiţii Grele: Guvid, JoKeRu`, Cruciada, Undercover, Analog si SLeeK.Lansarea compilaţiei se va face pe data de 27.03.2011 în Elephant Pub & Live Music, începând cu orele 16:00. Pe scenă se vor urca artiştii prezenţi pe cd, deci veţi avea parte de un show incendiar.

Sursa: https://hip-hop-romanesc.blogspot.com/