Praetor: An nou, proiecte noi | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Praetor: An nou, proiecte noi

14

/

ian.

2011

Scris de:

GRAME

Categoria:

Noutati


Pe blogul lui Praetor au aparut informatii noi despre concertul de lansare al albumului Nomad, despre un nou videoclip si despre concerte prin tara cu Veritasaga si Zeppelin:

In primul rand am stabilit o data pentru concertul de lansare al albumului Nomad din Bucuresti.Data este 27/02 si concertul se va tine la binecunoscutul club Silver Church.

Inca din primele zile ale anului am fost foarte productiv si pot sa va “raportez” ca am mai tras 3 piese noi si am mai scris pentru inca vreo 3.Am o perioada foarte buna din punct de vedere creativ si incerc sa o valorific.

Am inceput procesul de a selecta si folosi si alti producatori si incerc sa fac niste piese si cu alti artisti din Romania cu care sunt pe aceeasi unda.Nu am facut-o pana acum pentru ca nu-mi place sa imi cladesc o imagine prin feat-uri cu altii.Nu e genul meu.

Cred ca piesa la care veti vedea urmatorul clip este intra-adevar Declaratie.Astazi am primit un telefon de la Koma si mi-a spus ca am putea filma foarte foarte curand.

Imi bazaie capul de idei si concepte si as vrea sa pot sa le valorific pe toate.Imi trebuie mijloace.

Impreuna cu Dj Undoo pregatesc un Exclusive Party in Elephant Pub pe 23/01.Daca aveti pofta de muzica buna de toate aromele si nu aveti altceva mai bun de facut in ziua respectiva ne vedem acolo.Are sa apara curand si un afis, stati cu ochii pe Elephant Pub si o sa aflati mai multe.

De Dragobete sau Valentine’s Day poate dam drumul la un maxi-single….inca suntem in negocieri ce si cum.

Pentru cei si cele din tara care se intreaba daca vor apuca sa ma vada curand raspunsul e de asemenea Da.My main man Undoo incearca sa stabileasca datele pentru turneu.Vor exista 2 variante de turneu si in functie de programul baietilor vom vedea care va ajunge in orasul vostru.Una din ele este cu Praetor si Veritasaga si cealalta este Praetor si Zeppelin.Abia asteptam sa va vedem.