Primul an pe internet al trupei B.U.G. Mafia | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Primul an pe internet al trupei B.U.G. Mafia

14

/

mart.

2011

Scris de:

Radu

Categoria:

Noutati

Canalul oficial B.U.G. Mafia de pe YouTube sărbătoreşte astăzi un an de la lansarea sa şi cu această ocazie trupa doreşte să mulţumească tuturor fanilor ce i-au susţinut şi urmărit activitatea pe internet în acestă perioadă.

Tataee, B.U.G. Mafia: “Deşi a trebuit să facem şi lucruri care nu ne-au făcut plăcere, cum ar fi înlăturarea de pe YouTube a aproape 4500 de clipuri ce însumau peste 50 milioane de vizualizări, evoluţia site-ului, a canalelor şi paginilor oficiale B.U.G. Mafia în primul an de funcţionare nu poate decât să ne bucure. 350.000 de descărcări de pe site ale celor 4 piese de pe “Înapoi În Viitor” puse la dispoziţia publicului până acum, peste 18 milioane de vizualizări ale clipurilor şi pieselor oficiale B.U.G. Mafia pe YouTube şi cei peste 90.000 de utilizatori Facebook ce urmăresc pagina oficială a trupei ne motivează să producem în continuare materiale la standardele cu care ne-am obişnuit fanii.”

B.U.G. Mafia va filma în curând un videoclip pentru piesa “Fără Cuvinte”, o nouă colaborare a trupei cu Loredana Groza. Clipul piesei “Fără Cuvinte” va fi facut public simultan cu lansarea mult aşteptatului nou album al trupei, “Înapoi În Viitor”.
www.youtube.com/bugmafia