Taraba de Hip-Hop / Exclusiv Party @ Elephant Pub | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Taraba de Hip-Hop / Exclusiv Party @ Elephant Pub

15

/

ian.

2011

Scris de:

Radu

Categoria:

Evenimente


Duminica 23 ianuarie Elephantul se imbraca din nou in toale largi pentru o dupa-amiaza si o seara plina de surprize placute. Mai intai vine prima editie a TARABEI DE HIP HOP pe 2011, pentru cine nu stie despre ce este vorba ne autocitam: “Pentru unii casetele, cd-urile si vinilurile nu mai sunt la moda, pentru altii asta nu conteaza pentru ca sunt ceea ce se numeste colectionar. Pentru cei din urma o sa avem multe label-uri romanesti care isi vor prezenta si vinde produsele la acest targ la preturi promotionale … artistii vostri preferati va vor semna cd-urile … Veti putea gasi laolalta cd-uri, viniluri, tricouri si alte materiale promotionale pentru care in mod normal trebuia sa dati comanda pe net si sa asteptati cu saptamanile sa va ajunga acasa.

Nu va fi reprezentata doar partea romaneasca ci si cea internationala … cd-uri, viniluri si chiar si casete se vor gasi in diverse “standuri” … Si pentru ca gama de produse sa fie completa vom avea si imbracaminte “de firma” cum s-ar spune.”

Daca ai pe acasa chestii pe care vrei sa le vinzi la taraba te asteptam cu un e-mail de inscriere la office@elephantpub.ro sau rap_43v3rrulz@yahoo.com . Nu te costa nimic, doar o dupa-amiaza libera.

Dupa Taraba ne incingem la petrecere cu Preator & DJ Undoo Soundsystem in premiera intr-un club in formula mai sus amintita: vom avea parte de invitati surpriza la microfon si platane, cateva piese pe care le veti auzi in premiera si refrenele pe care le stiti cu totii pe care de asemenea le vom canta impreuna.

Petrecerea porneste dupa ora 21:00. intrare generala: 10 lei (cu un mojito inclus pentru persoanele de sex feminin…

SURSA: www.elephantpub.ro