Omu Gnom, Cedry2k, Arssura @ București | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Omu Gnom, Cedry2k, Arssura @ București

08

/

feb.

2012

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

Va amintiti de STAND-UP & ROCK PENTRU MATEI? Evenimentul a fost un adevarat succes, unde am reusit sa strangem impreuna o parte din banii pentru tratamentul de care are nevoie Matei. Insa aceasta a fost doar o treapta in drumul lui catre acest tratament. In continuare, derulam un nou eveniment, in cadrul festivalului SANSA LA VIATA, compus din mai multe evenimente cu derulare intre 16 februarie si 31 aprilie 2012.

Gasca de prieteni a lui Matei, in colaborare cu Wings Club, organizeaza un nou eveniment din seria „Matei-Sansa la viata„. Evenimentul SANSA LA VIATA V1.0, va avea loc in data de 16 februarie 2012, incepand cu orele 20:00, in incinta Clubului Wings din Bucuresti.

Cine este Matei Simpalean?
Matei este un baietel curajos si vesel, in varsta de 1 anisor.
Pentru cei dintre voi care nu stiu, la 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita – NEUROBLASTOM ABDOMINAL – este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala, acum se mai gaseste doar in coloana vertebrala.
Dupa 2 cure de chimioterapie, o operatie complicata de excizare a tumorii si alte 2 cure chinuitoare de chimioterapie, un rest tumoral din coloana vertebrala inca ii pune viata in pericol. Acum singura sansa de vindecare completa pentru Matei este un tratament propus de niste medici austrieci, un tratament foarte costisitor, in suma de aproximativ o suta de mii de euro. Parintii lui Matei incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi sansa la copilarie si o viata normala, insa au nevoie si de ajutorul vostru pentru a face posibil acest lucru.

Va asteptam alaturi de noi, pentru o seara speciala de concert, in compania lui Arssura, Omu Gnom, Cedry2k, in locul si data mentionate mai sus.
Intre reprezentatiile celor 3 artisti, se va desfasura si o licitatie cu diverse obiecte personale ale artistilor, care raman o surpriza pana la eveniment.

Biletul este in valoare de 20 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei).
Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: https://matei-sansalaviata.blogspot.com/ .

Facebook Eveniment.