Video: Cabron – Show TV | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

Video: Cabron – Show TV

04

/

aug.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Noutati, Videoclipuri

După mega-succesul din 2010 cu Letz be friends – piesa care a strâns peste 4 milioane de vizualizări doar pe canalul de YouTube Hahaha Production, sau Femei [feat. Don Baxter], Cabron lansează videoclipul piesei Show TV, aducând un nou hit în stradă printr-o abordare deja recunoscută, dar şi prin versurile cu un mesaj social puternic.

E o piesă care are un mesaj simplu şi adevărat. Fiind obişnuit – ca mai toţi fraţii mei români – să fac haz de necaz, am tratat-o într-o manieră puţin caterincoasa. Mă deranjează că vorbim mai mult despre ce am vrea să fim, decât despre ce suntem cu adevărat…mă deranjează că la televizor e mai mult teatru şi nu prea mai e nimic “pe bune”…dar în acelaşi timp mă amuză toate lucrurile astea.
Că e realitate, sau e doar un rol pe care îl jucăm fiecare…e SHOW TV şi show-ul trebuie să continue!, declară Cabron.

Videoclipul piesei Show TV a fost filmat în staţiunea Mamaia şi ilustrează într-un mod simplu şi direct observaţiile moralizatoare dar acide, ale artistului.

Piesa Show TV a fost produsă în studiourile Hahaha Production şi este – pe lângă mixtape-ul On The Air – al treilea single lansat de artist în decurs de un an.

Cabron este fondatorul trupei Codu’€™ Penal, alături de Shobby, lansând trei albume în această formulă. A colaborat de-a lungul timpului cu artişti ca Don Baxter, Smiley, Alex Velea, Nico, Sişu, Puya, La Familia, Morometzii, sau Pacha Man.